Landelijke Informatiedag Pulmonale Hypertensie

Datum: 11-11-2023 Tijd: 10:30 - 16:30
Locatie Congrescentrum de Schakel, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk

 

UPDATE: INSCHRIJVEN IS VANAF VANDAAG NIET MEER MOGELIJK. INMIDDELS IS HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS BEREIKT.

Graag willen we je uitnodigen voor onze jaarlijkse Informatiedag pulmonale hypertensie, die plaats zal vinden op zaterdag 11 november 2023. Het evenement zal worden gehouden in het Congrescentrum De Schakel, gelegen aan de Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk.

Het thema van dit jaar is “Samen Vooruit”, en we zijn enthousiast om je te verwelkomen voor een dag vol waardevolle inzichten en discussies. Het programma belooft een mix van informatieve sessies en interactieve workshops te worden.

Vanaf 10.00 uur staat er koffie voor je klaar en om 10.30 uur gaan we van start! We zijn ook erg blij dat Miriam Kap, verpleegkundig specialist van het PH team in het Erasmus MC, bereid is om de dagvoorzitter te zijn.

De informatiedag is op een andere locatie dan jullie gewend zijn, namelijk vergader- en congrescentrum de Schakel in Nijkerk. Deze locatie is eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer en met eigen vervoer. Je kunt gratis parkeren bij het NS station of bij parkeergarage De Oosterpoort. De parkeerkaart die je bij De Oosterpoort ontvangt kun je bij ons laten afstempelen, waardoor je gratis kunt uitrijden. Beide parkeergelegenheden zijn op loopafstand van De Schakel. Klik hier voor meer informatie over OV en parkeren.

We hopen van harte dat je deze dag bij ons kunt zijn om je te verdiepen in het laatste onderzoek en de ontwikkelingen op het gebied van pulmonale hypertensie. Jouw aanwezigheid zou zeer gewaardeerd worden.

Mocht je verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@stichtingpulmonalehypertensie.nl

Let op: we kunnen dit jaar geen zuurstofflessen regelen, we verzoeken je zelf voldoende voorraad mee te nemen.

 

Back To Top