Mijn naam is Kim Olde Monnikhof en ik ben woonachtig in Enschede. Ik heb een aangeboren hartafwijking (AVSD) met Eisenmenger syndroom en als gevolg daarvan heb ik  pulmonale hypertensie. 

Ik heb jarenlang als medewerker personeelsadministratie bij een organisatie in de gehandicaptenzorg gewerkt, maar sinds 2022 ben ik volledig afgekeurd. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop, met vrienden een hapje eten of een drankje drinken in de kroeg. Thuis vind ik het heerlijk om op de bank met de poes op schoot een serie of een film te kijken of lekker te lezen. 

PH heeft een grote inpact op mijn leven en iedere dag word ik ermee geconfronteerd, maar het heeft mij nooit tegen gehouden om er op uit te gaan en de dingen te doen die ik graag doe. Ik ken mijn grenzen heel goed en ik kies er soms bewust voor om ze wel of juist niet te overschrijden. 

Sinds 2019 ben ik secretaris binnen de stichting en ik zet me in om samen met de andere bestuursleden en iedereen die donateur is ervoor te zorgen dat PH meer naamsbekendheid krijgt, waardoor er meer geld komt voor onderzoek en dat PH hopelijk ooit te genezen zal zijn.

Back To Top