Contactmiddag Apeldoorn op 18 november 2021

18-11-2021 | 13:30 17:00

Heb je de diagnose pulmonale hypertensie gekregen, dan komen er vast veel vragen bij je op. Het kan dan helpen om contact te zoeken met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Daarom wil Stichting Pulmonale Hypertensie mensen met PH (en ouders met een kind met PH) met een van hun naasten bij elkaar brengen. Deze contactmiddagen kunnen je helpen d e dingen weer in het juiste perspectief te plaatsen en daarmee rust en inzicht te creëren.
Dit jaar een iets andere vorm dan je gewend bent: De bijeenkomsten zijn in aparte zalen, dus niet zoals anders in het restaurantgedeelte van een locatie. Ook worden de online presentaties, die in oktober live te volgen zijn, bij deze contactmiddagen vertoond. Afhankelijk van jullie wensen kan er besloten worden om een of twee presentaties te laten zien. 1. ‘Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van pulmonale hypertensie’ door Prof. dr. Harm Jan Bogaard, longarts in het Amsterdam UMC. 2. ‘PH op kinderleeftijd’ door Prof. dr. Berger, kindercardioloog in het UMCG.
Tijdens deze contactmiddagen wordt een high tea geserveerd en is er voldoende ruimte om vragen te stellen over de presentaties en met elkaar in gesprek te gaan.

We nodigen je van harte uit om onze gast te zijn op deze contactmiddag: –

18 november 2021 Fletcher hotel Apeldoorn –
Aanvang en einde: 13.30 – 17.00 uur

Deelname is gratis voor donateurs en hun naasten. Voor niet-donateurs wordt een tegemoetkoming in de kosten van € 15 per persoon gevraagd.