Landelijke informatiedag 2020

Geen categorie

01-11-2020 21-11-2020

We gaan on tour!

Zoals je misschien hebt gelezen kan de landelijke informatiedag pulmonale hypertensie niet doorgaan door het Coronavirus. Toch willen we jullie graag voorzien van informatie en de mogelijkheid bieden met elkaar in contact te komen.

Er zullen vier bijeenkomsten volgen in november, waar maximaal 15 personen per bijeenkomst aanwezig kunnen zijn. Zo kunnen we garanderen dat er voldoende ruimte is voor iedereen. Dit betekent ook dat alleen mensen met PH worden uitgenodigd, er is geen ruimte voor partners, vrienden of familie. Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM. Dit najaar organiseren we dan ook 4 kleinere bijeenkomsten waarbij virtuele presentaties worden vertoond. Er wordt ruim tijd gehouden voor discussie, het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Het programma ziet er voor iedere bijeenkomst als volgt uit:

10.30 uur ontvangst met koffie/thee

11.00 uur presentatie “Alles wat je wilt weten over pulmonale hypertensie” van longarts Dr. R. Snijder, Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

11.30 -11.45 uur vragen en discussie

11.45- 12.15 uur presentatie “Zoeken naar genezing” van longarts Prof. Dr. Vonk-Noordegraaf, Amsterdam UMC

12.15-12.30 uur vragen en discussie

12.30-13.15 uur lunch en tijd om ervaringen te delen

13.15-13.45 uur presentatie “Seks en PH” van seksuoloog Dr. Pastoor, Erasmus MC Rotterdam

13.45-14.00 uur discussie en vragen

14.00 uur-14.30 presentatie i.v.m. naderend pensioen longarts Dr. Boonstra, Amsterdam UMC

14.30-15.00 uur discussie, vragen en napraten

Plaatsen en data:

• 12 november, van der Valk hotel Eindhoven, Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven
  • 14 november, van der Valk hotel Apeldoorn-de Cantharel, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen (VOL)
  • 19 november, van der Valk hotel Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen
  • 21 november, van er Valk hotel Den Haag-Nootdorp, Gildeweg 1, 2632 BD Nootdorp

Inschrijven kan hier: Opgaveformulier

Wanneer inschrijven niet lukt mag je ook een mail sturen aan secretariaat@stichtingpulmonalehypertensie.nl

Indien je geen donateur bent van de Stichting Pulmonale Hypertensie vragen wij een bijdrage van €25,- voor deelname aan één van deze bijeenkomsten. Dit bedrag kun je overmaken naar het volgende rekeningnummer NL17 RABO 0129 1846 40 ovv Informatiedag on tour.

Als de inschrijvingen hard gaan, zullen er twee extra bijeenkomsten worden ingepland. Natuurlijk worden jullie daar dan zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld.

Let op: het bestuur kan niet voor zuurstofflessen zorgen bij deze bijeenkomsten. Deze dien je zelf mee te nemen. Uiteraard willen wij helpen met het transport ervan van de auto naar de zaal.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Stichting Pulmonale Hypertensie